Image
Top
Navigatie

Watze en Simone ontwerpen graag een sieraad voor u

Watze van der Wal en Simone Ponne

Watze van der Wal

Ik ben opgeleid aan de Vakschool in Schoonhoven. Ik heb daarna bij verschillende goudsmeden ervaring opgedaan. In 2006 kon ik vol trots mijn eigen winkel openen. Ik houd van strakke vormen en mooie edelstenen. Sinds september 2015 ben ik Meestergoudsmid bij het Nederlands Gilde van Goudsmeden en Fellow of The Institute of Proffesional Goldsmiths. Ons werk is onze passie!

Simone Ponne

Ook ik ben opgeleid aan de Vakschool in Schoonhoven. Hier hebben Watze en ik elkaar leren kennen. Sinds 2012 werk ik met veel plezier mee in onze winkel. Ik houd van organische en grafische vormen en verwerk graag mooie patronen in mijn sieraden. Ik heb met veel plezier een collectie Fryske sieraden ontwikkeld en gemaakt, je vindt ze in de winkel en online op www.pompebledsjes.nl . Ons werk is onze passie!

Van ontwerp tot eindresultaat

Ontwerpen

U kunt bij ons terecht voor door ons ontworpen en handgemaakte gouden en zilveren sieraden, maar u kunt ook een eigen idee laten uitwerken. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Trouwringen ontwerpen we samen met jullie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek en prijsopgave.

Herinneringssieraden

Als u een dierbare bent verloren is het mogelijk een sieraad te laten maken waarin as van de overledene onzichtbaar verwerkt wordt, alleen u als drager weet hoe bijzonder het is. Trouwringen kunnen meestal met behoud van gravure in een nieuw jasje gestoken worden, zo heeft u toch een bijzonder en nieuw sieraad waarin alle goede herinneringen nog tastbaar aanwezig zijn.

Heeft u vragen? Stel ze ons…

Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek.

Contact

Deze website gebruikt cookies om de site goed te laten werken. Wij gaan er vanuit dat je dat oke vindt. Je hoeft alleen maar op Accepteren te klikken.